Wonen met elkaar

Tango is een gemengd wooncomplex. In dit gemengd wooncomplex wonen huurders samen met mensen afkomstig uit de maatschappelijke opvang. Deze bewoners hebben nog een steuntje in de rug nodig om weer zelfstandig te gaan wonen. 

Wonen in Tango betekent samen leven en naar elkaar omkijken. Als toekomstige bewoner kies je hier bewust voor. Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij jouw buren en steekt graag de handen uit de mouwen. Je helpt je buren bijvoorbeeld met klussen, gaat samen koken, of een filmpje kijken. Zo zorg je er met elkaar voor dat iedereen zich thuis voelt.

Waarom gemengd wonen?

Portaal en Mitros vinden het belangrijk dat iedereen een fijne betaalbare woonplek heeft. Ook mensen die het soms nog een uitdaging vinden om zelfstandig te wonen. Portaal en Mitros werken samen met organisaties om meer mensen uit de maatschappelijke opvang te kunnen huisvesten. Voor Tango werken ze samen met De Tussenvoorziening.


“We zijn meer dan alleen buren. Dat vind ik heel bijzonder.”

Past deze manier van wonen bij jou?

In de video’s hieronder vertellen bewoners hoe het is om in een gemengde woongemeenschap te wonen. Bekijk de video’s om te ontdekken of deze manier van wonen ook bij jou past.